Kurser i japansk kultur & kommunikation

Igennem mit firma JapanBridge tilbyder jeg kurser i japansk kultur og kommunikation for firmaer såvel som for enkeltpersoner og grupper. Igennem mine 30 års rejser, kampkunst træning og ophold i Japan, og igennem min families tilknytning til dette vidunderlige land, har jeg skaffet mig erfaringer og indsigt som vedrører de mange aspekter af japansk kultur og de subtile elementer af kommunikation i det japanske samfund.

Disse kurser giver deltagerne det nødvendige værktøj som kan bruges til at forstå kulturen, og derigennem også den korrekte kommunikationsform til at bruge på et personligt plan når man er i Japan eller man har med japanere at gøre.

For firmaer- store eller små- eller individer som rejser til Japan i både privat regi såvel som på forretningsrejse, er det følgende værd at lægge mærke til:

Korrekt forståelse af japansk etikette og kultur er et “must” hvis man ønsker at etablere et godt forhold til de mennesker man kommer i forbindelse med i Japan. Det der den første gang man mødes og hilser på ens japanske kontaktperson. Hvordan man gebærder sig under det første måltid sammen, hvornår og hvordan man overrækker de medbragte souvenirer, alle disse situationer og mange flere er scenarier man kommer til at opleve i Japan. Signalerne der bliver sendt undervejs i disse sociale sammenkomster vil have stor indflydelse på din japanske kontaktpersons opfattelse af dig.

At være opmærksom på hvilke effekter dine handlinger har i sociale sammenhæng har stor betydning for hvordan du kommer til at opbygge et godt og tæt forhold til folk når du er i Japan, eller er i sociale situationer med japanere.

Disse kurser er til stor hjælp for både førstegangs-rejsende og personer som har erfaringer med Japan men som ønsker at uddybe deres indsigt i kulturen og etiketten.

For yderligere information om JapanBridge kurser se venligst firma hjemmesiden www.japanbridge.dk

Japansk kultur og kommunikationskurser
Japansk kultur og kommunikationskurser hos japanbridge.dk
Japanbridge.dk kurser i japansk kultur og kommunikation
Japan

Comments are closed.